Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ελένης Σαραντίτη «Η Χαρούλα στους 7 Ουρανούς» στο Limira Mare

Τετ, 24/07/2013

Η αγαπημένη μας συμπατριώτισσα και πολυγραφότατη συγγραφέας κα. Ελένη Σαραντίτη έκανε για ακόμα μία φορά υπερήφανους όλους τους Βατικιώτες, μέσα από την έκδοση του νέου βιβλίου της με τίτλο “Η Χαρούλα στους 7 ουρανούς” που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Πατάκη!
Ο Σύνδεσμος Νεαπολιτών «Τα Βάτικα» διοργανώνει την Τετάρτη 24 Ιουλίου και ώρα 19:30 στη φιλόξενη αίθουσα του Limira Mare -που για ακόμα μία φορά ευγενικά μας παραχωρεί η συμπατριώτισσά μας κα. Έφη Τσαλαβούτα-, εκδήλωση-αφιέρωμα στο νέο βιβλίο της κας. Ελένη Σαραντίτη, η οποία και θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τη νέα της, εξαιρετική δουλειά μπροστά  στο βατικιώτικο κοινό!
Την κα. Ελένη Σαραντίτη θα προλογίσει η συμπατριώτισσά μας, κα. Μάρω Χαραμή, η οποία θα αναφερθεί στη ζωή και το έργο της συγγραφέως με το δικό της, μοναδικό τρόπο και αμέσως μετά, ο λόγος θα περάσει στην ίδια την κα. Ελένη Σαραντίτη, η οποία και θα παρουσιάσει τη «Χαρούλα» στους συμπατριώτες της!
Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα αναλάβει η ταμίας του Συνδέσμου μας, κα. Φρόσω Δουμάνη!
Σας περιμένουμε όλους και όλες για να τιμήσουμε την αγαπητή μας Ελένη Σαραντίτη και να ταξιδέψουμε νοερά στους κόσμους που δημιουργούν τα βιβλία της!